Gezinshereniging, immigratie of verkrijgen van Nederlanderschap?

 

Wilt u weten wat de volgende stap moet zijn? Hoe eerder u de nodige stappen zet, hoe eerder uw vragen zijn beantwoord en de situatie is opgelost. Bel daarom nu 06-16178809.

Hulp nodig bij een aanvraag voor gezinshereniging? of is je aanvraag afgwezen? We weten dat het niet altijd eenvoudig is om via de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND gezinsleden naar Nederland te halen. We weten ook dat de IND een beleid voert wat het niet eenvoudiger maakt voor de meeste mensen. Voor kansen in een procedure is het raadzaam om in een zo vroeg mogelijk stadium een advocaat gespecialiseerd in het vreemdelingenrecht te raadplegen.

 

Sneller handelen loont

Mijn naam is Rachid Aboukir. Al bijna 15 jaar werk ik als advocaat. Het vreemdelingenrecht is mijn focus. Ik heb gemerkt dat sneller handelen loont. Soms kloppen mensen bij mij aan wanneer zij een afwijzing van hun bezwaar ontvangen of nog erger, als zij een procedure hebben verloren de bij rechtbank. Als ik u bijstand kan verlenen in een zo vroeg mogelijk stadium, dan komt dat de kansen op succes alleen maar ten goede. Of het nou gaat om het verkrijgen van de Nederlandse nationaliteit, familieleden naar Nederland brengen of buitenlandse arbeidskrachten inhuren: bij ons bent u in goede handen.

De beste oplossing in uw zaak

Samen de mogelijkheden bespreken? Bel ons via 06-16178809 of stuur een mail naar info@etias-aboukir.com.