Etias Aboukir

Kennis van de wet is onvoldoende om te overtuigen dat u recht heeft op een verblijfsvergunning in Nederland. De waarheid is dat u mensen die beslissen over uw belangen met de juiste feiten moet overtuigen dat u recht heeft op een verblijfsvergunning. Ons kantoor heeft de expertise en ervaring om beslissers te overtuigen.

Etias Aboukir staat onder leiding van de gespecialiseerde advocaat vreemdelingenrecht mr. Aboukir. Hij is een ex-onderofficier van de grens- en luchthavenpolitie en een voormalig beroepsmilitair die deelnam aan de militaire missie IFOR II tijdens het uiteenvallen van de staat Joegoslaviƫ. Na een universitaire studie en vijf jaar werkervaring bij bekende advocatenkantoren opereert hij sinds het eind van 2012 als zelfstandig, gespecialiseerd advocaat in vreemdelingenzaken.

Vanuit locaties in Eindhoven, Tilburg en Rotterdam focust het kantoor op alle facetten van het vreemdelingenrecht. Het kantoor kiest uitdrukkelijk om alleen (complexere) vreemdelingenzaken te behandelen omdat wij niet goed willen zijn in alle rechtsgebieden maar de beste willen zijn in het vreemdelingenrecht.

Wacht niet met contact opnemen via het nummer 06-16178809 (ook whatsapp) als u in de Nederlandse, Arabische, Franse of Engelse taal wilt overleggen met ervaren experts in het vreemdelingenrecht.